"A TOLIKO SE TRUDIO DA GA ZAVOLE!" DŽon Mekinro "promenio" ploču, sumnja u Đokovića

Novosti online

21. 01. 2022. u 19:28

DŽON Mekinro, koji je Novaka Đokovića branio tokom golgote koju je proživeo u Melburnu, sada je promenio priču.

А ТОЛИКО СЕ ТРУДИО ДА ГА ЗАВОЛЕ! Џон Мекинро променио плочу, сумња у Ђоковића

FOTO: AP

Teniska legenda se ponovo osvrnula na izbacivanje Novaka Đokovića iz Australije. Amerikanac koji ga je naširoko podržavao u teškim trenucima, na neki način indirektno je rekao da sumnja u Đokovićevu verziju priče.

- Još uvek ne mogu da shvatim zašto bi se našao sa novinarem L'Ekipa ako je imao koronu, a da nije ni rekao novinaru da je pozitivan. Teško mi je da poverujem u to. Postoje neke stvari koje su nejasne, ali jasno je da će ovo biti težak udarac za njega. Sada postoji nesigurnost oko Rolan Garosa. Mora biti vakcinisan da bi igrao tamo, a onda šta će biti sa Vimbldonom?, zapitao se Mekinro.

Tome je dodao i sledeće: 

- Ovo je vrlo, vrlo nesrećna okolnost za čoveka koji se toliko trudio da ga zavole. Znam da je teško da te vole i jasno mi je kako je kad su navijači protiv tebe, ali duboko u sebi svi mi hoćemo da nas vole.  Ovo će biti ludo, nemam pojma šta će se sledeće desiti, priznao je Amerikanac.

Đoković se već jednom uzdigao iz teške situacije

On je podvukao paralelu sa ranijim sezonama istakavši da ne sumnja da će Đoković izaći još jači iz svega.

- Sećate se pre nekoliko godina kada je potpuno nestao sa mape. Kada je osvojio četiri grend slema zaredom, a onda godinu i po dana nikoga nije mogao da pobedi. Onda se odjednom vratio i bio je bolji nego ikad, prisetio se Mekinro.

Odluka da se ne vakciniše mu je otežala put

Sedmostruki grend slem šampion smatra da je odluka da se ne vakciniše Đokoviću otežala teniski put.

- On je sebi otežao time što se nije vakcinisao i to je zaista komplikovano pošto mora da brani titule koje je osvajao. Ne znam da li je mislio da će moći da ode u Australiju i takmiči se", dodao je Amerikanac.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)