NOVAKOVI HEJTERI U ČUDU: Đoković ne samo da ne gubi sponzore, već je sve popularniji

Novosti online

20. 01. 2022. u 20:01

PONADALI su se oni koji su slavili deportaciju Novaka Đokovića da će najbolji teniser sveta izgubiti sponzore nakon što je neslavno okončan njegov 11-dnevni boravak u Australiji, ali ne samo da to nije slučaj, već je Nole dobio na popularnosti.

НОВАКОВИ ХЕЈТЕРИ У ЧУДУ: Ђоковић не само да не губи спонзоре, већ је све популарнији

FOTO: AP/Tanjug

Utrkivali su se pojedini "Novakomrsci" u obraćanjima njegovim sponzorima, putem društvenih mreža, pitajući "izokola" da li planiraju da napuste Noleta, ali - ili su ti sponzori mudro ćutali, ili su neki od njih, poput čuvene marke časovnika, naveli da im "ne pada na pamet da napuste svetskog broja 1".


I ne samo to.


Kako je otkrio jedan Noletov navijač na Tviteru, Đoković je u prethodnih deset dana stekao skoro pola miliona novih pratilaca na Intagramu!


- Oni koji se možda brinu da će Novak izgubiti sponzore, neka razmisle još jednom. On prikuplja sve veći broj pratilaca. Samo na Instagramu je dobio maltene 500.000 novih pratilaca u prethodnih deset dana, što ga sada čini osobom koju tamo prati više od deset miliona ljudi. Verovatno će on privući još sponzora, likuje ova pristalica najboljeg tenisera sveta.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković, ali i šta se sve dešava na Australijan openu 2022, koji je počeo u ponedeljak bez branioca titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)