ĐOKOVIĆ JE TITULA KOJU VI NIKAD NEĆETE OSVOJITI: Moćna poruka oca Predraga - I ja sam Novak

Novosti online

19. 01. 2022. u 19:55

DOK najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića svetska javnost tretira kao kriminaca i opasnog ludaka zbog navodnog antivakserskog stava i pseudonaučnog delovanja, on sa svojom suprugom Jelenom razvija lek za koronu. S druge strane, podrška koju Nole dobija od srpskih rodoljuba sve je veća.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ТИТУЛА КОЈУ ВИ НИКАД НЕЋЕТЕ ОСВОЈИТИ: Моћна порука оца Предрага - И ја сам Новак

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Podrška Đokoviću stiže i od sveštenika Srpske pravoslavne crkve, pa je tako časni otac Predrag napisao fantastičnu besedu najboljem teniseru sveta u čast, piše Telegraf.

Reč je o svešteniku rođenom u Slavonskom brodu 1983. godine, koji se potom preselio sedam godina kasnije u Vrnjačku banju, a koji je diplomirao na Bogoslovskom fakultetu kod vladike Porfirija. Njegovu besedu prenosimo vam od reči do reči.

- Đoković je jedini!

Pitam se da li je Đoković jedini teniser ili jedini čovek? Nešto nisam čuo da su se ovih dana i drugi teniseri oglasili i dali podršku Novaku. Zašto? Da li im je bitnije da igraju tenis i zarade pare ili pošalju poruku čovečanstvu?

Za igranje tenisa treba da si teniser, a za poruku čovečanstvu treba da si čovek.

Kao teniserima im sigurno odgovara što nema najboljeg od najboljih. Možda i imaju šansu kad njega nema… Ali kao ljudi su pali i nemaju šanse pred svetom, a i pred Bogom. Nisu morali da bojkotuju ali su bar mogli da se oglase.

Đoković je titula koju vi nikad nećete osvojiti!

Kako god, ja jedno znam: Đoković je i čovek i teniser. Prvo čovek. Jer bi on njih sigurno podržao i bojkotovao turnir ako treba.

Eto, ko nije znao kako izgleda čovek i šta je to Srbin, nek pogleda sliku Novaka Đokovića.

A tebi svete poručujem: Ima nas još mnogo Novaka Đokovića! I ja sam Novak Đoković! - stoji u besedi oca Predraga.

Đoković je u nedelju deportovan iz Australije i vratio se u Beograd gde je danas posetio crkvu na Bogojavljenje. Ovu deportaciju australijske vlasti pokušale su da objasne Novakovim antivakserskim stavovima i opasnosti koju on predstavlja za javno zadravlje i bezbednost Australije, a baš danas u javnosti se pojavila informacija da je naš as vlasnik kompanije koja već dve godine pokušava da nađe lek za koronu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)