HRVATSKI PISAC SRAMNO NAPAO NOVAKA: "Oholi Đoković pošteno je zaslužio ovu nogu u gu*icu"

Novosti online

06. 01. 2022. u 22:17

DOK Novak Đoković prolazi Golgotu u imigracionom "hotelu", sve je više reakcija na odluku australijskih pograničnih organa da najboljem teniseru sveta uskrate ulazak u zemlju. Oglasio se i splitski pisac Ante Tomić, mada bi bilo bolje da nije...

ХРВАТСКИ ПИСАЦ СРАМНО НАПАО НОВАКА: Охоли Ђоковић поштено је заслужио ову ногу у гу*ицу

Foto S. Burić

Naime, on je Đokovića nazvao oholim i likujući usvrdio kako je najbolji teniser sveta svih vremena i najbolji sportista Evrope za prošlu godinu (i još nekoliko prethodnih) - zaslužio pakao kroz koji prolazi i to u na Badnji dan i Božić.

Tomić se tako svrstao u red onih hrvatskih "intelektualaca" koji su stali preko puta Đokovića, poput Aleksandra Stankovića i koji Đokovića naziva kretenom i Kolinde Grabar Kitarović koja se raduje što u australiji zakon isti za sve - iako nije jer Novak je jedini od 26 tenisera i teniserki koji su dobili izuzeće a da im nije odobren ulazak u Australiju, ali na to joj je u svom stilu odgovorila Vedrana Rudan.

- On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australijan Openu. Debilno se ku*čio, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog ku*čenja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale da u nekoliko navrata zaključaju stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno raskriliti vrata. Naposletku je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajući šta ga je snašlo - istakao je Tomić, kome geografija očigledno nije jača strana, jer Australija jedva da ima 26 miliona stanovnika, a nikakve stotine.

Pokušao je malo da ublaži prethodne reči, ističući kako je bio nesrećan kad je Novak izgubio u finalu Ju-Es opena prošle godine i time propustio priliku da ostvari kalendarski Grend slem, ali je na kraju opet prešao u vulgarnnost:

- Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US Opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio senzacionalno završiti sezonu, slaviti u sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. Bolno nam je tada bilo svjedočiti njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u guzicu Novak Đoković pošteno zaslužio - završava svoj sramni komentar na račun Noleta hrvatski pisac.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave