ĐOKOVIĆ SNIMLJEN NA PROZORU HOTELA: Srbin uradio samo jedno (VIDEO)

Novosti online

06. 01. 2022. u 10:46

NOVAK Đoković preživljava pravu torturu u Australiji, gde je smešten u hotel za migrante dok čeka odluku o tome hoće li biti deportovan.

ЂОКОВИЋ СНИМЉЕН НА ПРОЗОРУ ХОТЕЛА: Србин урадио само једно (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/@__wa8

Novak se nalazi u hotelu koji krši osnovna ljudska prava, a gde su ljudi koji su provodili godine imali dosta primedbi na hranu, ističući čak i da su u njoj nalazili crve.

Zbog toga je Novak tražio da mu država pomogne da bude prebačen u kuću koju je iznajmio, kako bi mu bilo omogućeno da do izricanja presude živi u koliko-toliko normalnim uslovima, a to je nedavno otkrio Aleksandar Vučić u razgovoru sa medijima.

Novak nije zaboravljen veliki broj srpskih navijača od ranih jutarnjih časova se okupio ispred hotela u kojem je smešten i sve vreme ga bodre, puštaju muziku, skandiraju uz nošenje srpskih zastava, čime dižu moral najboljem teniseru sveta da izdrži i iz svega izađe još jači.

Đoković je i snimljen kako sa prozora šalje poljupce i zahvaljuje navijačima na podršci, a pre toga je sve vreme rukama pokazivao srce i zahvaljivao za ljubav koju mu pružaju u najtežim momentima.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina