ĐOKOVIĆ U SVE VEĆEM PROBLEMU: Smanjuju se šanse da mu odobre ulazak u Australiju?

Novosti online

05. 01. 2022. u 20:06

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković doživljava pravu torturu u Melburnu, a nema naznaka da će se stvari uskoro odvijati u pozitivnom smeru po srpskog tenisera.

ЂОКОВИЋ У СВЕ ВЕЋЕМ ПРОБЛЕМУ: Смањују се шансе да му одобре улазак у Аустралију?

FOTO: Tanjug

Novak je sinoć otputovao za Melburn, stigao je danas, ali je zadržan na carini melburnskog aerodroma. Prvobitno je bilo spekulacija o razlogu.

Od toga da Srbinu nije u redu viza, došli smo brzo do toga da je problem u dokumentaciji koja prati izuzeće od vakcinacije, odnosno zelenom sertifikatu o preležanoj koroni.

Novak je pre šest sati sleteo u Melburn, a novinar "Ejdža" Pol Sakal ističe da se kako vreme prolazi smanjuju šanse Đokovića da će dobiti dozvolu za ulaz na tlo Australije.

- U 5.30 ujutru (po lokalnom vremenu u Melburnu) Novak provodi šesti sat od sletanja na aerodromu. Još uvek je u procesu ispitivanja od strane carinika. Analizira se dostavljena dokumentacije o izuzeću. Izvor navodi da je što više vremena prođe sve manja šansa da Đoković dobije dozvolu za ulazak u Australiju, navodi Sakal koji aktivno sa aerodroma prati tok situacije.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave