KOLAPS U MELBURNU! Otkazao i finalista Australijan opena

Novosti online

28. 12. 2021. u 10:18

LOŠE vesti ovog jutra se ređaju iz Australije.

КОЛАПС У МЕЛБУРНУ! Отказао и финалиста Аустралијан опена

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Prvo je stigla informacija da je glavni čovek u organizaciji prvog grend slema u sezoni Tom Mekdauel podneo ostavku i ostavio sve u čudu, ali i na mukama. Ko će sada organizovati dolazak svih silnih takmičara u Australiju.

A za jednog od njih ipak neće biti potreban smeštaj u Melburnu. Reč je o finalisti iz 2020. godine Dominiku Timu, koji je tada poražen od Novaka Đokovića.

Austrijanac je pismeno obavestio navijače da se neće pojaviti na Australijan openu.

- Pozdrav svima! Kao što znate, vratio sam se u Austriju da se oporavljam posle teških treninga u Dubaiju, sada se osećam dobro, ručni zglob je u optimalnim uslovima i treniram normalno veoma dobrim intenzitetom. Posle kraćih odmora moj tim i ja smo sve uzeli u obzir i razmatranje, odlučili smo da napravimo neke promene u inicijalnom rasporedu turnira - počinje Dominik Tim.

Otkrio je Dominik i kada se vraća na teren.

- Počeću sezonu u Južnoj Americi na Kordoba openu u Argentini, krajem januara, pa neću igrati na Australijan openu, neću igrati u Melburnu koji volim i za koji me vežu sjajna sećanja za divnu publiku. Nedostajaće mi navijači iz Australija, ali vraćam se 2023. Verujemo da je ovo prava odluka da bih mogao da se vratim na pravi način takmičenju. Ostaću u Austriji još nekoliko dana, onda krećem sa treninzima na otvorenom i spremam se za prvi događaj sezone. Koristim ovu priliku da svima poželim srećnu i uspešnu Novu godinu - napisao je Dominik Tim.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Rud prestigao Sinera (VIDEO)