ŠOK! Đoković bez borbe u četvrtfinalu

Novosti online

04. 11. 2021. u 13:32

NOVAK Đoković ostvario je plasman u četvrtfinale Mastersa u Parizu bez izlaska na teren.

ШОК! Ђоковић без борбе у четвртфиналу

Tanjug/AP

Francuski teniser Gael Monfis predao je meč zbog povrede prepone.

Spekulisalo se da će se to desiti još dan ranije, nakon što je Monfis prošao Manarina, ali je neizvesnost bila sve do pred sam početak meča, kada je Francuz i definitivno odlučio da se povuče.

On se povredio još na početku meča drugog kola protiv Manarina, u pokušaju da stigne jednu tešku loptu na forhendu. Posle ukazane pomoći je nastavio da igra, dobio je meč u tri seta, ali je odmah potom priznao da postoje izgledi da ne izađe na megdan Novaku.

- Uradićemo ultrazvuk, da vidimo da li se nešto vidi, iako sam još vruć. Videćemo kako će telo reagovati kada se ohladim. Ja ni sa 100 odsto nisam uspeo da pobedim Đokovića, tako da teško da bi i sa 60 odsto imao šanse. Videću da li imam zeleno svetlo od strane doktora, posle toga ću odlučiti - rekao je Monfis po završetku meča sa Manarinom.

Crne slutnje po domaćina su se obistinile, pa će Novak bez borbe u četvrtfinale, gde će igrati protiv pobednika meča između Kamerona Norija i Tejlora Frica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)