OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Novak Đoković dobija dodatni slobodan dan u Parizu?

Č. V.

03. 11. 2021. u 21:44

NOVAK Đoković i Gael Monfis trebalo bi sutra pariskoj publici da predstave 18. čin rivalstva, ali veliko je pitanje da li će taj duel biti odigran.

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Новак Ђоковић добија додатни слободан дан у Паризу?

Foto: EPA

Razlog je povreda koju je Francuz doživeo na početku meča protiv Adrijana Manarina u kojem se slavio sa 2:1. Tada je zatražio pomoć fizioterapeuta, čak je i otišao u svlačionicu kako bi mu se ukazala pomoć.

Iskusni 35-godišnjak je uspeo da završi meč i zakaže duel sa najboljim na svetu. Ipak, da li će će pojaviti na terenu u Bersiju zavisiće od toga da li će dobiti dozovlu od doktora da igra.

- Nerviram se, jer sam se povredio, a to me baš izvodi iz takta. Drago mi je što sam pobedio rivala kog nije lako savladati kada želite da igrate isključivo agresivno. Sada idem na ultrazvuk, videćemo šta će biti. Ja Đokovića nisam pobedio ni kada sam 100 odsto spreman, pa neću imati šanse na 60%. Moram da vidim da li će mi doktori dati zeleno svetlo, a onda ću doneti odluku. Nadam se da je samo nešto lakša povreda, na primer grč mišća, a ne nešto ozbiljnije - rekao je Gael Monfis posle meča sa zemljakom.

Gael Monfis/Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Inače, Monfis je jedan od rivala koji najviše odgovara Đokoviću pošto je Novak slavio u sih 17 okršaja protiv Parižanina.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu