DA LI ĆE NOVAK IGRATI ZA SRBIJU? Đoković je dobio posebnu pozivnicu...

Novosti online

30. 09. 2021. u 12:54

NOVAK Đoković je u Beogradu posle neuspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju i izgubljenog finala na Ju-Es openu, ne trenira i pitanje je da li će nastaviti sezonu.

ДА ЛИ ЋЕ НОВАК ИГРАТИ ЗА СРБИЈУ? Ђоковић је добио посебну позивницу...

FOTO: AP/Tanjug

Ako bude želeo da igra još u 2021. godini, jedna od prilika mu je i Dejvis kup, jer se nalazi na širem spisku selektora Viktora Troickog za duele sa Nemačkom i Austrijom.

Turnir je na programu od 25. novembra do 5. decembra. I zasada deluje da najbolji teniser sveta neće učestvovati na pomenutom takmičenju.

A ono što je posebno zanimljivo je činjenica da se Đokoviću, nakon objave da neće igrati na Indijan Velsu, obratio Gunar Jendis, otac Kjela, dečaka koji je imao priliku da od Novaka dobije jedinstveni poklon.

- Žalim, Novače, ali razumem... Da li ćeš igrati za Srbiju u Inzbruku? Mi ćemo biti tamo! Hvala ti ponovo što si mog sina učinio srećnim i ponosnim na Vimbldonu - naveo je Gunar.

Podsetimo, Đoković je bio u dilemi da li će nastupiti za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju, potom je dobio poziv jednog dečaka iz Japana i odgovorio mu je na pozitivan način.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)