BARTI O ĐOKOVIĆU: Novak je liga iznad mene

Novosti online

02. 08. 2021. u 12:00

NAJBOLjA teniserka sveta Ešli Barti izjavila je da je Novak Đoković 'liga iznad', te da zbog toga ne može da komentariše kako se Srbin oseća.

БАРТИ О ЂОКОВИЋУ: Новак је лига изнад мене

Foto: Tanjug/AP

Inostrani mediji su po okončanju olimpijskog turnira u Tokiju punu pažnju posvetili prvom reketu sveta. Pored toga što je Novak ostao bez medalje, pisalo se o njegovim burnim reakcijama tokom meča sa Pablom Karenjom Bustom, lomljenju reketa.

Pokušali su novinari da dobiju komentar i od Ešli Barti o svemu što se dogodilo srpskom teniseru, ali je Australijanka suptilno odbila

„Moraćete da pitate njega to. Prošao je mnogo toga u poslednjih mesec, dva. Svako oseća drugačiji pritisak. Novak je sigurno liga iznad mene, kada je reč o onome za šta se bori, on želi da osvoji kalendarski grend slem, nešto što nikod od Rod Lejvera nije uradio. To je posebno. Tako da mi je teško da komentarišem šta on oseća, jer ne znam kako je biti u toj situciji“, objasnila je prva teniserka sveta.

Đoković je tokom turnira ponovio izjavu Bili Džin King da je pritisak privilegija, ali mu je bilo teško da se izbori sa njim.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna