BRAVO NOLE, ŠAMPIONE! Đokovićevo ispisivanje istorije tenisa netremice praćeno u Banjaluci, Trebinju, Nikšiću.. (FOTO)

V. N.

11. 07. 2021. u 21:59

ŠIROM Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, širom sveta, slavi se Novak Đoković.

БРАВО НОЛЕ, ШАМПИОНЕ! Ђоковићево исписивање историје тениса нетремице праћено у Бањалуци, Требињу, Никшићу.. (ФОТО)

FOTO: Novosti

Najbolji teniser planete stigao je do 20. grend slem titule, a na putu u večnost, ka zvanju najboljeg svih vremana, navijači su mu davali nesebičnu podršku.

FOTO: V. Kadić

Njihova energija je bila i njegova pokretačka snaga, a navijači u Trebinju, Banjaluci, Kraljevu, Nikšiću, Podgorici, Novom Sadu... slavili su Novakovu pobedu nad Beretinijem kao istinski praznik. Pevalo se, klicalo i na kraju su svi srećno utonuli u noć, koja će se pamtiti večno. Jer, Novak Đoković je, jednostavno, najbolji!

Zbog ograničenih prava TV prenosa, mnogi u Republici Srpskoj su finale Vimbldona pratili u kafićima i sportskim kladionicama, bodreći Novaka Đokovića.

FOTO: D. Curac

Pod platanima u Trebinju meč je praćen preko video-bima, uz burne reakcije. Kiša je u Banjaluci ispraznila bašte, ali onim najupornijima ni to nije smetalo da prate istorijski duel. A, u kafiću "Formula" su, kao potpuno uživanje u Novakovij pobedi, uz pomoć stalka za kotlić, napravili roštilj, jer, kako ističu, tako je i pobeda - slađa.

FOTO: O. Maavulj

Kraljevački ugostitelji očekivali su veću posetu gostiju u svojim objektima za vreme finalnog meča u Vimbldonu, ali u tome ih je sprečilo izuzetno sparno vreme, pa su mnogi u kućnoj režiji pratili prenos iz Londona.

FOTO: G. Šljivić

I u Novom Sadu se Novakov pohod ka 20. kruni pratio i u kafićima i u stanovima. Među njima je i porodica Radovanov, koje je netremice posle nedeljnog, klasičnog vojvođanskog ručka, gledala finale Vimbldona. Sve vreme su slali pozitivne vibracije Novaku. Dragoslav, Milanka, Milica i Aleksandar su svu pozitivnu energiju slali na Ostrvo.

FOTO: S. Bajić

- Bravo, Nole, šampione, uživanje je gledati našeg a najboljeg na svetu. Naravno da se radujemo svakom, a posebno ovom, jubilarnom, trijumfu najboljeg na svetu - poručila je porodica Radovanov.

SRĐAN SLAVIO UZ TRUBAČE

SLAVILO se i u prestonici, ispred restorana "Novak" na Novom Beogradu, najveseliji je bio otac najboljeg tenisera Srđan koji uz pesmu trubača odao priznanje svom sinu. Orile su se dobro poznate pesme, dok je atmosfera unutar samog restorana bila nešto mirnija zabeležili su izveštači našeg lista sa terena.

FOTO: I. Marinković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest