ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE NAD MARTINOM: Uzbuđen sam što ću igrati finale u rodnom gradu

Novosti online

28. 05. 2021. u 16:28

NOVAK Đoković plasirao se u finale turnira u Beogradu posle pobede nad Andrejom Martinom sa 6:1, 4:6, 6:0. Najbolji teniser sveta je istakao posle meča da se raduje još jednom meču za trofej.

ЂОКОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД МАРТИНОМ: Узбуђен сам што ћу играти финале у родном граду

FOTO: AP

Nole je odigrao dobar prvi i treći set i ako tako bude igrao u finalu, pehar ne bi trebalo da ne završi u njegovim rukama. Nije mogao a da ne uputi zahvalnost publici.

- Odličan prvi i treći set. Drugi set je bio čudan. Dobro je počeo, ja sam preokrenuo. Drago mi je da sam uspeo da završim meč kako sam ga počeo. Radujem se finalu! Još jednom hvala navijačima koji su došli u većem broju nego juče. Lepo je videti vas ponovo, nakon mnogo godina. Poslednji put sam ovde pred publikom igrao pre 10 godina. Imamo turnir u muškoj i ženskoj konkurenciji nadam se da će te imati još puno prilika da nas gledate - rekao je Đoković.

Osvajač 18 Grend slem titula igraće 119. finale u karijeri.

- Imao sam pad koncentracije u drugom setu. Nadam se da ću to korigovati. Veoma sam uzbuđen što ću igrati finale u rodnom gradu. Uvek sam uzbuđen kada igram ovde, a to nosi i određeni pritisak - zaključio je Đoković.

Novak će se za trofej boriti protiv pobednika meča Federiko Delbonis - Aleks Molčan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)