PETARDA FILIPOVIĆA: Kapiten vaterpolista Srbije najzaslužniji za pobedu Solnoka nad OSC - 14:11

S. K.

25. 04. 2021. u 13:59

SJAJNI Filip Filipović je približio vaterpoliste Solnoka osvajanju Evrokupa. Kapiten Srbije je sa pet golova najzaslužniji što je njegov ekipa u prvoj finalnoj utakmici savladala OSC sa 14:11 (2:3, 5:4, 3:1, 4:3). Od Srba u listu strelaca su se upisali i Radomir Drašović (2) i Duško Pijetlović (1 gol). Revanš je 8. maja u Budimpešti.

ПЕТАРДА ФИЛИПОВИЋА: Капитен ватерполиста Србије најзаслужнији за победу Солнока над ОСЦ - 14:11

Foto: N. Paraušić

- Bio je baš težak meč, pravo finale. Na početku je bilo malo stegnuto, ali se posle toga otvorilo, bilo je potrebno da realizujemo nekoliko odbrana da se odlepimo i da ostvarimo pobedu. Ono što je najbitnije, nismo izgubili prednost domaćeg terena. Jako sam srećan što su momci verovali do kraja u tim i što smo zajedničkim naporima uspeli da ostvarimo tri gola prednosti - kaže Filip Filipović. - Ponosan sam što sam deo ove ekipe, ali ono što moramo već sada da uradimo jeste da zaboravimo sve. Pripremamo se za revanš finala i idemo dalje.

Zadovoljan je i strateg Solnoka naš Živko Gocić, koji je posle meča istakao:

- Obe ekipe su puno grešile, ali je to u finalu nekako i normalno. Veoma sam srećan zbog pobede od tri gola razlike. Čeka nas revanš za dve nedelje, a nadam se pobedi i u Budimpešti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024