TROFEJ NAJVEĆA NAGRADA: Rukometašice Jagodine presrećne što su odbranile pehar pobednika Kupa Srbije

S. K.

14. 03. 2021. u 16:04

TROFEJ ne menja vlasnika. Rukometašice Jagodine odbranile su Kup Srbije, pošto su u dramatičnom finalu u Smederevu savladale Naisu sa 22:21 (12:9). Sada se okreću prvenstvu države, jer žele da osvajanjem titule prvaka pokažu da su bez premca u Srbiji.

ТРОФЕЈ НАЈВЕЋА НАГРАДА: Рукометашице Јагодине пресрећне што су одбраниле пехар победника Купа Србије

Foto: Arhiva Novosti

- Hvala Naisi na fer i korektnoj igri. Mi smo još na početku sezone zacrtale da osvojimo sve što se može osvojiti. Drago mi je što smo trijumfovale u Kupu, jer se na taj način sav trud na kraju isplatio. Odigrale smo dve fizički i psihički teške utakmice, zbog čega sam preponosna na svoju ekipu - ističe najbolja igračica finala Tanja Ašanin.

Jagodina je ovo četvrti trijumf u najmasovnijem takmičenju, slavile su i 1993, 2014. i 2020. godine. Na devojke je ponosan i njihov trener Dragan Markov:

- Čestitam mojim devojkama na ono što su pružile, jer mi znamo sa kakvim se mukama borimo. Zato je ovaj četvrti trijumf u Kupu najvredniji, zbog nekih stvari unutar tima. Obe ekipe su mogle da pruže bolju partiju, ali utakmica je bila nervozna, sa dosta grešaka. Ipak, gledaoci su mogli da uživaju u neizvesnoj utakmici. Pobedili smo u poslednjih 20 sekundi. Najvažnije je da se ekipa ponašala i igrala onako kako smo planirali i tražili, tako da je rezultat posledica toga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024