VOJVODINA BRANI PEHAR: Tradicionalni odbojkaški turnir "Memorijal velikana" na "Spens-u"

S. B.

02. 09. 2020. u 18:23 >> 18:49

TRADICIONALNI odbojkaški turnir „Memorijal velikana“ u znak sećanja na rano preminule igrače Vojvodine, Žarka Petrovića i Radovana Dabića, biće odigran od 3. do 5. septembra u „Spens-u“.

ВОЈВОДИНА БРАНИ ПЕХАР: Традиционални одбојкашки турнир Меморијал великана на Спенс-у

TROFEJ Stevan Simić, Siniša Gavrančić i Slobodan Boškan Foto: S.Bajić

Učešće će uzeti kragujevački Radnički, Ribnica, Niša i domaćina, po svim bezbednosnim merama zaštite od koronavirusa, ali bez prisustva publike.

To su danas u razgovoru sa novinarima potvrdili Slobodan Boškan, direktor, Siniša Gavrančić, trener i Stevan Simić, kapiten našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva i naglasili da je „Memorijal velikana“ po tradiciji uvertira u prvenstvo Srbije.

"Prvi put turnir neće imati međunarodni karakter, jer nam zbog specifične situacije sa „kovid 19“ neće doći u goste ekipe iz inostranstva. Ugostićemo naše sportske prijatelje i rivale na mreži, kao poseban uvod u srpski šampionat" kaže Boškan i potvrđuje da će smotra odbojkaša proteći po striktnim uputstvima kriznog štaba.

Trener Gavrančić će odmeravanje sa suparnicima iskoristiti da sklopi konačan mozaik pred start šampionata a kapiten Simić da se oseti puls ekipe u takmičarskim duelima.

"Odigrali smo i pobedili na dva turnira u Nišu i Kraljevu i izvesno je da će ovaj u Novom Sadu biti teži. Naš cilj je da odbranimo trofej" kaže kapiten Simić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri