KRALJEVO NAREDNE GODINE PONOVO DOMAĆIN LIGE NACIJA: Odbojkaši opet kraj Ibra

G.Ć.

01. 09. 2020. u 17:11

POSLE uspešne organizacije odbojkaške Lige nacija i u muškoj i u ženskoj konkurenciji 2018. godine, odlaganja ovogodišnjeg izdanja ovog takmičenja zbog svetske pandemije korona virusom, Kraljevo je još jednom zasluženo dobilo poverenje Svetske odbojkaške federacije pa će i 2021. godine biti domaćin trećeg vikenda ovog prestižnog nadmetanja.

КРАЉЕВО НАРЕДНЕ ГОДИНЕ ПОНОВО ДОМАЋИН ЛИГЕ НАЦИЈА: Одбојкаши опет крај Ибра

Foto: G. Šljivić

Odlukom FIVB muška seniorska reprezentacija Srbije će u novoj hali sportova kraj Ibra od 28. do 30. maja naredne godine ugostiti nacionalne selekcije Sjednjinjenih Američkih Država, Irana i Nemačke u okviru 10. grupe, trećeg vikenda, treće po redu Lige nacija.

Ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli, biće to svakako još jedna lepa prilika da ljubitelji magične igre na mreži iz Kraljeva i okoline uživaju u kvalitetnim odbojkaškim predstavama.

Takođe, da podrže naše reprezentativce i pomognu im da dobrim partijama i pobedama na svom terenu ostvare plasman među pet najboljih selekcija i tako izbore učešće na finalnom turniru koji će od 23. do 27. juna 2021. biti održan u Italiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)