SPORTSKI SAVEZ SRBIJE RADI NA POBOLJŠANJU: Rvači imaju idealne uslove na Kopaoniku

N.I.

25. 08. 2020. u 16:32

SPORTSKI savez Srbije svake godine kroz svoje akcije promoviše različite krajeve Srbije, a od 2020. preuzima i konkretne korake za poboljšanje sportskog turizma u našoj zemlji.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ РАДИ НА ПОБОЉШАЊУ: Рвачи имају идеалне услове на Копаонику

FOTO: SSS

- U planu je potpisivanje više protokola o saradnji sa hotelima u kojima će srpskim sportistima biti omogućene pripreme. Prvi takav protokol o saradnji potpisali smo sa Hotelom Putnik na Kopaoniku. Velika nam je čast što smo postigli odličan dogovor sa Živoradom Jovanovićem, vlasnikom hotela Putnik, uz posredovanje našeg zajedničkog prijatelja Mikana Velinovića, bivšeg predsednika Rvačkog saveza - rekao je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

- Sa rvačkom reprezentacinom Srbije već treću nedelju provodim na pripremama na Kopaoniku. Uslovi su zaista sjajni, osoblje veoma prijatno, pa verujem da će ove pripreme biti uspešne i da će rezultirati medaljama na Svetskom prvenstvu koje nas očekuje u decembru u Beogradu.

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković veruje da će promovisanjem lepota i potencijala Srbije u budućnosti doprineti razvoju sportskog turizma.

- Ono što nas posebno raduje su reči našeg domaćina i budućeg saradnika, da će od proleća sportistima biti na raspolaganju i velika multifunkcionalna dvorana, dok i ostali ugostiteljsko-turistički objekti unutar Nacionalnog parka Kopaonik nude raznovrsne sadržaje za Saveze i sportiste, ali i za rekreativce, turiste i avanturiste. Nadam se da će srpski sportisti, reprezentacije i klubovi, u budućnosti održavati pripreme i kampove u našoj zemlji, jer sve što im je potrebno imaju upravo u Srbiji. Svojim kapacitetima i odličnim uslovima verujem da su srpski hoteli interesantni i stranim sportistima, pa se nadam da će u budućnosti u što većem broju dolaziti upravo u Srbiju na pripreme - zaključio je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!