VREME VEĆ ISTEKLO: Legende Partizana odlučne u nameri da se Skupština što pre održi

S. K.

10. 08. 2020. u 21:11

LEGENDARNI vaterpolisti su odlučni u nameri da se što pre održi vanredna skupština Partizana.

ВРЕМЕ ВЕЋ ИСТЕКЛО: Легенде Партизана одлучне у намери да се Скупштина што пре одржи

Foto: N. Paraušić

Smatraju da je vreme isteklo, da niko nema pravo da se igra sa sudbinom našeg najtrofejnijeg kluba. Brine ih i da li će do 16. avgusta, kada ističe rok, crno-beli uspeti da se registruju za Superligu.

Filipa Filipovića, Stefana Mitrovića, Milana Aleksića, Slobodana Sora, Dušana Mandića, Slobodana Nikića, Živka Gocića, Miloša Koroliju, Miloša Ćuka i ostale asove boli što još nije održana skupština, koja je bila zakazana za 13. jul, a onda odložena zbog epidemioloških mera u suzbijanju korone. I u pismu su naglasili da su organizovaniji klubovi, Savezi i institucije u tom periodu održali svoje skupštine, a samo se u Partizanu odugovlači.

Jasno je da su razočarani u predsednika skupštine Zorana Avramovića, Aleksandra Šoštara, ali i da smatraju da moraju da odu i oni koji sada vode klub. Pre svih direktorka Tatijana Rakas, koja u svojim rukama drži ključeve Banjice, knjige i pečat kluba. Podvlače da će se sve raditi po zakonu.

Kako vreme curi odlučni su da na kraju sami organizuju skupštinu, jer više deca, njihovi roditelji, treneri i svi kojima je Partizan na srcu ne mogu da čekaju. Podvlače da imaju podršku Sportskog društva i veruju da samo sa novim ljudima sedmostruki šampion Evrope može da krene iz početka. Jer, podsećaju, bazen od Nove godine ne radi, a treneri, kojima su istekli ugovori, sa decom vežbaju na Košutnjaku. I svi se nadaju da će naredni dani doneti nadu za makar bolje sutra.

AVRAMOVIĆ: DA SE STEKNU USLOVI

ZORAN Avramović, predsednik skupštine Partizana, nije spreman da komentariše pismo igrača. A o sednici skupštine je rekao:

- Još 6. jula, na osnovu rešenja Gradskog sekretarijata za sport, MOS i odluke UO sazvao sam skupštinu za 13. jul, koja je odložena zbog zabrane okupljanja više od 10 ljudi u Beogradu i Srbiji. Tada sam rekao da će se tri dana po ukidanju ovih mera za Beograd održati skupština.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)