SASTANAK GRADONAČELNIKA TREBINJA I VSS: Srbija igra u zatvorenom bazenu

S.M.

05. 08. 2020. u 17:45

GRADONAČELNIK Mirko Ćurić rekao je da će se naći način da, nakon izgradnje zatvorenog bazena u Trebinju, pripreme Vaterpolo reprezentacije Srbije budu održane u ovom gradu.

САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ТРЕБИЊА И ВСС: Србија игра у затвореном базену

Foto: Privatna arhiva

On je novinarima rekao da je na sastanku sa selektorom Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanom Savićem, članom Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije Jugoslavom Vasovićem i predsednikom Sportskog društva "Radnički" iz Kragujevca Srećkom Otovićem dogovoreno da nakon otvaranja zatvorenog bazena u Trebinju, reprezentacija Srbije tu da odigra jednu utakmicu.

Ćurić je dodao da je na današnjem sastanku dogovoreno da Sportsko društvo "Leotar" iz Trebinja u narednih sedam dana potpiše sporazum o saradnji sa Sportskim društvom "Radnički".

On je izrazio nadu da će to biti zvaničan početak jedne prave saradnje sa Trebinjem, ali i sa Republikom Srpskom, ne samo u plivanju i vaterpolu, nego i ostalim sportovima.

Ćurić je podsetio da je nedavno proslavljeno 70 godina Vaterpolo kluba u Trebinju, istakavši da je ovo povratak na prave staze kada je u pitanju ptaj sport i plivanje.

- Nadamo se da ćemo u narednom periodu zajedno sa reprezentacijom Srbije graditi pre svega ljude među sportistima, što smo ustanovili da je važno i da će se sportisti iz Trebinja takmičiti, a nadamo se da neće nedostajati i medalja, rekao je Ćurić.

Selektor Vaterpolo reprezentacije Srbije, proslavljeni vaterpolista Dejan Savić kratko je rekao novinarima da voli Trebinje i Republiku Srpsku.

- Volim Trebinje, volim Republiku Srpsku! Hvala vam puno, rekao je Savić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri