VRANJANCI OSTALI U SUPERLIGI: Puleni Đorđa Teodorovića u revanš meču baraža u finišu slomili otpor Goča iz Vrnjačke banje

Novosti online

26. 05. 2024. u 14:12

RUKOMETAŠI Vranja i u narednoj sezoni igraće u Superligi Srbije. Puleni Đorđa Teodorovića su u revanš meču baraža za ulazak u elitu na svom terenu savladali Goč sa 27:21 (14:12) i tako nadoknadili minus iz Vrnjačke banje - 32:36.

ВРАЊАНЦИ ОСТАЛИ У СУПЕРЛИГИ: Пулени Ђорђа Теодоровића у реванш мечу баража у финишу сломили отпор Гоча из Врњачке бање

Foto: Profimedia

Vranjanici su otpor gostiju slomili u finišu meča. Na krilima svojim 1.200 navijača uspeli su u poslednjih osam minuta stignu do željene pobede koja ih je ostavila u društvu najboljih. Igrači Goča su bili egal sve do 46. minuta (20:20), a u 52. su imali zaostatak od dva gola - 21:23. Međutim, domaćin je tada podigao "zid", na golu je briljirao MVP meča Mladen Španjević, a serijom 4:0 slomili su otpor žilavih gostiju.

Golove za Vranje postigli su: Rakić 7, Vasić 6, Dimitrijević 4, Čelica 3, Milovanović 3, Petrović 2 Čekić 1, Prštalo 1, a za Goč: Alavanja 5, Čolović 5, Bošković 3, Ilijin 3, Mrda 2, Medić 2 i Antić 1.

Podsetimo, društvo najboljih napustili su Ub i Proleter, a novi članovi su: Kolubara iz Lazarevca i Rudar iz Kostolca.

Inače, večeras (19.00) se u Šapcu u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa sastaju Mealoplastika i Vojvodina. Novosađani su vode sa 1:0 u pobedama.

Plasman ostalih: 3. Partizan, 4. Dinamo, 5. Dubočica, 6. Crvena zvezda, 7. Radnički, 8. Obilić, 9. Jugović i 10. Vranje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)