"OVO NE MORA NIŠTA DA ZNAČI!" Odbojkaši Crvene zvezde vode protiv Partizana u finalu plej-ofa, ali upozoravaju

S. K.

15. 04. 2024. u 20:57

EUFORIJA je zabranjena u Zvezdi, malodušnost u Partizanu. Crveno-beli su svesni da moraju da zaborave pobedu u prvom meču finala plej-ofa Superlige za odbojkaše (3:0), a crno-beli da se trgnu ukoliko žele da odbrane krunu. Druga utakmica je u sredu (19.00) u SC "Master", a prvak je ekipa koja ostvari tri pobede.

ОВО НЕ МОРА НИШТА ДА ЗНАЧИ! Одбојкаши Црвене звезде воде против Партизана у финалу плеј-офа, али упозоравају

Foto: Ilustracija

- Iskreno nisam očekivao baš 3:0, ali sam znao da imamo kvalitet da pobedimo. Kako je serija duga dobro je što je utakmica trajala tri seta, kako bi se ekipe što pre oporavile. Moji momci su odigrali dobro, verujem da Partizan nije pružao maksimum i da će u "Masteru" sa pršti na sve strane - ističe strateg crveno-belih Ivica Jevtić.

Crveno-beli su servisom poremetili prijem crno-belih...

- Bili smo odvažni i disciplinovani na servisu, pogađali tamo gde smo hteli. Sada je najbitnije da zadržimo kontinuitet, ovo je prvi korak, koji ne mora ništa da znači, osim na psihološkom planu. Da bismo došli do kraja moramo da napravimo još dva koraka - jasan je Jevtić.

Strateg branioca titule Bojan Janić nije krio razočarenje izdanjem svojih pulena:

- Zvezda apsolutno nije imala dostojnog protivnika u nama. Kada ekipa ovako uđe u finale jasno je da je moja greška. Nisam mogao da pomognem timu, koji nije došao da se nadigrava, nego je delovao unezvereno. Idemo dalje, nije ni prvi, ni poslednji put da se ovi momci izvlače iz teških situaciji. Moramo da se saberemo, izvučemo pouke.

Finale plej-ofa

14.4. C. zvezda - Partizan 3:0

17.4. Partizan - C. zvezda 19.00

20.4. C.zvezda - Partizan 19.00

23.4. Partizan - C.zvezda*

26.4. C. zvezda - Partizan*

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)