KARAĐORĐE LIDER ODBOJKAŠKOG PRVENSTVA! U Kraljevu - novo iznenađenje, i Ribinca pala pred senzacionalnim timom iz Topole

G. ĆIROVIĆ

11. 11. 2023. u 22:34

Ukupno peti uzastopni poraz na svom terenu u zvaničnim utakmicama ove sezone, četiri u prvenstvu i jedan u kupu, doživeli su večeras odbojkši kraljevačke Ribnice.

КАРАЂОРЂЕ ЛИДЕР ОДБОЈКАШКОГ ПРВЕНСТВА! У Краљеву - ново изненађење, и Рибинца пала пред сензационалним тимом из Тополе

G.Šljivić

U šestom kolu „BPŠ Superlige“ Kraljevčani su na parketu stare hale sportova na Ibarskom keju poraženi od Karađorđa iz Topole sa 1:3 (21:25, 22:25, 28:26, 17:25).

Odličnu partiju u redovima gostiju pružili su Miloš Nadaždin sa 18, Aleksandar Bošnjak sa 17 i Alija Bekrić sa 12 poena, dok su u redovima Ribnice Mladen Bojović i Ivan Todorović upisali po 20.

U narednom 7. kolu Ribnica gostuje Spartaku u Subotici, dok Karađorđe pred svojim navijačima očekuje duel sa Vojvodinom.

Na tabeli Karađorđe vodi sa 16 bodova, slede Partizan, Niš i Crvena zvezda sa po 13, Radnički sa 11, Vojvodina i Spartak sa po devet, te Takovo i Ribinica (po 7), Jedinstvo sa četiri, te Mladi Radnik i Borac koji su na nuli.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)