ITALIJANI ŽELE TERZIĆA: Portal "volejnjuz" piše da je nekadašnjem selektoru Srbije ponuđena klupa azurina

Novosti online

05. 10. 2023. u 14:51

ZORAN Terzić je dobio neočekivanu ponudu odbojkaške federacije Italije da preuzme kormilo ženske reprezentacije Italije. To najavljuje portal "volleynews.it" uz opasku da je nekadašnji selektor Srbije u ovom trenutku najozbiljniji kandidat da nasledi na klupi Davidea Macantija, koji ovog leta nije uspeo da odvede "azurine" na Olimpijske igre i bio je četvrti na EP.

ИТАЛИЈАНИ ЖЕЛЕ ТЕРЗИЋА: Портал волејњуз пише да је некадашњем селектору Србије понуђена клупа азурина

FOTO: N. Skenderija

Portal podseća da je Terzić od 2022. selektor Rusije, koja zbog sankcija ne učestvuje na velikim takmičenjima. Trofejni stručnjak je ovog leta preuzeo Dinamo iz Kazanja, koji je angažovao italijansku reprezentativku Elenu Pijetrini.

Kako piše "volejnjuz", koji se poziva na svoje izvore, Terziću je ponuđeno da se po završetku klupske sezone posveti pripremama azurina za Ligu nacija, koja je poslednja šansa da izvade kartu za Pariz. Navodno je Terzić zatražio vreme da razmisli o ponudi.

Inače, posle odlaska Macantija, kao ozbiljan kandidat spominjao se legendarni Hulio Velasko.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)