KOLAKOVIĆ PRED ČEŠKU: ''Eliminacioni meč...puna koncentracija i fokus''

Novosti online

09. 09. 2023. u 16:35

Selektor Srbije Igor Kolaković izjavio je dan pred osminu finala Evropskog prvenstva, da meč sa Češkom zahteva punu koncentraciju i fokus.

КОЛАКОВИЋ ПРЕД ЧЕШКУ: Елиминациони меч...пуна концентрација и фокус

FOTO: CEV

Odbojkaši reprezentacije Srbije sutra od 18 časova igraju protiv selekcije Češke u osmini finala Evropskog prvenstva u Bariju.

- Eliminacioni meč zahteva punu koncentraciju i fokus. Česi su se pokazali kao ozbiljan protivnik u pripremnim mečevima u Beogradu. Naravno da naš pristup mora da bude kao i na prethodnim mečevima. Sa nestrpljenjem čekamo sutrašnji dan, jer nam je mnogo stalo da se plasiramo u četvrtfinale - istakao je Kolaković.

Reprezentativac Srbije Miran Kujundžić dodaje da ekipa ne sme da protivniku dozvoli izdanje sa prošlog Evropskog prvenstva, kada je Češka eliminisala selekciju Francuske.

- Mislim da smo spremni. Prijala nam je pauza. Bitno je da smo svi zdravi, osim Uroša Kovačevića ali i on se vraća. Dočekujemo utakmicu u dobrom raspoloženju, nakon one pobede protiv Nemačke. U Beogradu smo pobedili Češku dva puta i tada se uverili da su nezgodan protivnik. Imaju dva talentovana korektora koja svaki dan mogu da naprave do 30 poena - zaključio je Kujundžić.

Pobednik meča Srbija – Češka igraće u četvrtfinalu sa pobednikom duela Poljska – Belgija.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ IZ MANILE: Finale Srbija - Nemačka mnogi nisu očekivali

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić