JAGODINKE BRANE TROFEJ SUPER KUPA

Z. GLIGORIJEVIĆ

07. 09. 2023. u 12:08

Borbu za prvi ovogodišnji trofej, koja je ujedno i borba za njegovu odbranu, rukometašice ŽORK „Jagodina“ očekuje u nedelju od 18 sati u hali sportova „JASSA“ u Jagodini, kada će biti održana utakmice Super kupa.

ЈАГОДИНКЕ БРАНЕ ТРОФЕЈ СУПЕР КУПА

Foto: Jagodinski rukometni klub

Jagodinke će se boriti protiv RK „Bekament“ iz Aranđelovca, ekipe koja je, prema rečima Dragana Markova, trenera ŽORK „Jagodina“, „stari protivnik protiv koga su možda i najviše igrali za trofej“. Trener ocenjuje da će utakmica biti teška i neizvesna do samog kraja, ali da će devojke uraditi sve što je u njihovoj moći da bi pobedile.

- Pozivan publiku da nam bodrenjem pomogne kako bismo sezonu otvorili sa ovim trofejem. Lepše i lakše je da igramo kada ima dosta publike. Imamo dosta novih igrača, ali je bilo malo vremena za njihovo uigravanje. Ekipa „Bekamenta, koja je za poštovanje, takođe ima promene u svom sastavu – rekao je Markov na dfanašnjoj konferenciji za novinare.

Kapiten Aneta Adžić dodala je da će ovo biti prva zvanična utakmica i borba za jedan od tri trofeja zacrtanih za ovu godinu.

- Uradili smo sve što je bilo do nas, a ništa manje ne očekujemo ni od ekipe „Bekamenta“. Borićemo se da odbranimo trofej Super kupa – rekla je Aneta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)