NISMO FAVORITI ZA ZLATO: Selektor odbojkaša Poljske Nikola Grbić o startu Evropskog prvenstva, ali i Srbiji

Novosti online

30. 08. 2023. u 18:26

NIKOLA Grbić nikad nije leteo visoko. Selektor odbojkaša Poljske umereni je optimista pred start svoje selekcije, sutra protiv Češke, u grupi C u Skoplju na 33. EP u Italiji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji i Izraelu.

НИСМО ФАВОРИТИ ЗА ЗЛАТО: Селектор одбојкаша Пољске Никола Грбић о старту Европског првенства, али и Србији

FOTO: Profimedia

- Ne osećamo se kao favoriti za zlato. Ovo nije zato što sam sujeveran. Ja sam realista. Na Evropskom prvenstvu možemo da igramo protiv olimpijskog šampiona Francuske, svetskog prvaka Italije i Slovenije, koja je izuzetno zahtevan rival. Onda je tu Srbija. Biće to težak turnir, tako da ne gledam na nas kao na favorite. Jaka smo ekipa, osvojili smo Ligu nacija ove godine, možemo da igramo za još jednu medalju, ali bi bilo previše da kažem da smo favoriti za zlato - rekao je za poljske medije nekadašnji selektor Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)