DAĆEMO SVE OD SEBE DA OBRADUJEMO NACIJU: Vaterpolisti se sutra (6.00) sa Španijom bore za bronzu na SP u Fukuoki

Novosti online

28. 07. 2023. u 13:44

"DELFINI" imaju još jednu šansu da se domognu pobedničkog postolja. Vaterpolisti se sutra (6.00) sa Španijom bore za bronzu na 20. SP u Fukuoki. Srbi žele da se kući vrate sa medaljom, a i ne kriju da im je teško pao poraz u polufinalu od Grčke (7:13).

ДАЋЕМО СВЕ ОД СЕБЕ ДА ОБРАДУЈЕМО НАЦИЈУ: Ватерполисти се сутра (6.00) са Шпанијом боре за бронзу на СП у Фукуоки

Foto arhiva VN

- Veoma smo razočarani što smo izgubili od Grčke. Naročito nam je teško palo zbog polufinala, ali i zbog saznanja da je finale donosilo plasman na Olimpijske igre 2024. u Parizu i sigurnu medalju. Osetili smo i nesvesni pritisak, a i utakmica sa Italijom u četvrtfinalu je iziskivala veliki napor - rekao je za sajt VSS Nemanja Ubović.

Španci su na startu šampionata savladali Srbiju sa 16:14, što im donosi blagu ulogu favorita.

- Jako se dobro poznajemo, otvorili smo turnir sa njima, među nama nema tajni. Odlučiće ko se brže oporavi od poraza i ko ima veću želju za pobedom. Daćemo poslednji atom snage da turnir završimo pobedom i obradujemo naciju i sebe - naglasio je Ubović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)