MAJSTORICE ODLUČUJU O FINALISTIMA: Rukometašice Železničara i Jagodine uspele da izbore treće utakmice

Novosti online

10. 05. 2023. u 22:24

KO će igrati u finalu plej-ofa za rukometašice saznaćemo 15. maja. Igračice Železničara su u drugoj utakmici polufinala savladale Bekament sa 32:26 (18:14) i izjednačile na 1:1 u pobedama. Isto je pošlo za rukom i igračicama Jagodine koje su u Novoj Pazovi preslišale domaću Mladost sa 30:20 (18:10). Majstorica u Aranđelovcu igra sa 14, a u Jagodini 15. maja.

МАЈСТОРИЦЕ ОДЛУЧУЈУ О ФИНАЛИСТИМА: Рукометашице Железничара и Јагодине успеле да изборе треће утакмице

FOTO: RSS

U Inđiji su Dunja Tabak sa 12 i Jovana Jovanović sa 8 golova vodile branioca titule do pobede nad ekipom iz Aranelovca, u kojoj se istakla Aleksandra Krstić sa sedam pogodaka. U Novoj Pazovi Jagodinke su od prvog minuta bile rešene da je poraz u prvoj utakmici bio slučajnost. Kod pobednica se istakla Dunja Radević sa 7, a kod Mladost jedina raspoložena za nadigravanje bila je Leposava Glušica sa 8 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VATERPOLO OSTAJE BEZ VELIKANA: Kraj karijere legendarnog golmana reprezentacije Srbije