MASAKR U BEOGRADU STIGAO DO AMERIKE: Oglasila se velika NFL zvezda

Novosti online

04. 05. 2023. u 14:32

Igrač Las Vegas rajdersa Maks Krozbi u molitvama je za Srbiju i porodice stradalih đaka u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar".

МАСАКР У БЕОГРАДУ СТИГАО ДО АМЕРИКЕ: Огласила се велика НФЛ звезда

Foto: N. Skenderija

Vest o teškoj tragediji u Beogradu obišla je planetu velikom brzinom. Uprkos tome, nije tako čest slučaj da su vrhunski sportisti iz raznih grana, javno preko svojih profila na društvenim mrežama, pokazali saosećanje sa Srbijom i žrtvama ove nezapamćene nesreće.

Maks Krozbi, jedan od najvećih NFL igrača današnjice, izuzetak je, ali njegova reakcija na Instagramu ovim tužnim povodom ima svoje korene.

Podsećamo, Krozbi vuče poreklo iz Srbije preko majke Vere, koja je kao mala došla sa roditeljima u SAD.

Krozbi je rođen je u gradu Kolejvil u Teksasu 1997. godine. Posle sjajne karijere u univerzitetskom sportu, stigao je u NFL 2019. godine. Poslednje tri sezone jedan je od najboljih defanzivnih igrača i učesnik "Pro bol" meča.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)