NEMAMO PRAVO NA KIKS: Vaterpolista Novog Beograda Nikola Jakšić svestan da u sredu u majstorici moraju da savladaju Partizan

Novosti online

02. 05. 2023. u 14:23

VATERPOLISTI Novog Beograda su svesni da su se prošle subote opekli na Banjici i da u majstorici plej-ofa Superlige u sredu na svom bazenu moraju da savladaju Partizan. Zato najvaljuju da će u odlučujućem meču biti maksimalno koncetrisani kako bi njihov kvalitet došao do izražaja.

НЕМАМО ПРАВО НА КИКС: Ватерполиста Новог Београда Никола Јакшић свестан да у среду у мајсторици морају да савладају Партизан

FOTO: AP

- Nismo ušli u utakmicu na pravi način. Bez obzira što je iskustvo na našoj strani, nismo bili dovoljno koncetrisani. Partizan je to iskoristio na pravi način i zasluženo je pobedio.U ovoj utakmici jednostavno moramo da pobedimo, jer popravnog više nema. Igramo kod kuće i znamo šta moramo da popravimo kako bismo zabeležili trijumf. Ekipa Partizana je veoma mlada i izuzetno talentovana, ali naš kvalitet mora da dođe do izražaja. Mislim da smo izvukli pouke iz tog poraza i ako budemo na pravi način sprovodili naš plan igre uveren sam da trijumf neće izostati - ističe za sajt Novog Beograda Nikola Jakšić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)