POVRATAK MANDIĆA: Stevanović odredio spisak kandidata za Svetski kup u Podgorici

Novosti online

27. 02. 2023. u 11:08

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović odredio je danas spisak igrača za pripreme za učešće na kvalifikacionom turniru Svetske lige, koji će se od 8. do 14. marta održati u Podgorici. Srbija će na turniru u Podgorici igrati protiv Australije (8. mart), Grčke (10. mart), Crne Gore (11. mart), Španije (12. mart) i Gruzije (14. mart).

ПОВРАТАК МАНДИЋА: Стевановић одредио списак кандидата за Светски куп у Подгорици

FOTO: VSS

Prvi trening vaterpolista Srbije zakazan je za 2. mart u Kragujevcu. Pripreme će trajati do 6. marta, a nacionalni tim će dan kasnije otputovati za Podgoricu.

Pozvani su: Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Vladimir Mišović, Pavle Gavrilović, Nemanja Ubović, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Nemanja Stanojević, Petar Jakšić, Strahinja Rašović, Nikola Lukić, Marko Radulović, Nikola Kojić, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Filip Janković, Đorđe Vučinić, Vuk Milojević i Marko Dimitrijević.

Druga grupa Divizije 1 se igra u Zagrebu u istom terminu, a na tom turniru igraće Hrvatska, Italija, Mađarska, Francuska, SAD i Japan.

Finalni turnir je u Los Anđelesu krajem juna, a učestvovaće po tri najbolje ekipe iz grupa u Podgorici i Zagrebu i dve ekipe iz Divizije 2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024