"UVREDA ZA KLUB I ZDRAVSTVENI SISTEM SRBIJE": Zdravstveni problemi odložili meč Borca i Cibone

Novosti online

06. 02. 2023. u 22:03

UTAKMICA 18. kola ABA lige između Borca i Cibone, čiji termin odigravanja je zakazan za danas od 18 časova, pomerena je za sutra.

УВРЕДА ЗА КЛУБ И ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМ СРБИЈЕ: Здравствени проблеми одложили меч Борца и Цибоне

FOTO: ABA liga

Klub iz Čačka je zatražio odlaganje utakmice zbog zdravstvenih problema u svom sastavu. ABA lige nije dostavila odobrenje zbog čega je predsednik Borca Predrag Pantović danas održao vanrednu konferenciju za medije.

- Svu medicinsku dokumentaciju o bolesti igrača smo dostavili ABA ligi, a posle 33 minuta smo dobili odgovor da ne postoji opravdan razlog za neodigravanje utakmice. Neko se našao pametan u sedištu ABA lige da nam kaže da validni dokumenti relevantnih medicinskih ustanova i specijalista nisu za njih dovoljan razlog da se odloži utakmica. To smatram kao veliku uvredu za klub i zdravstveni sistem Srbije, izjavio je Pantović.

Dodao je da je utakmcia odložena par minuta pre početka konferencije za medije.

- Do minut do četiri nismo dobili odgovor, a sada nam je u 4:03 stigao odgovor da sportski direktor ABA lige donosi odluku da odgodi meč 24 sata. Ukoliko Borac smatra da nakon odlaganja od 24 sata ne može da igra, poziva se da u najkraćem roku dostave medicinsku dokumentaciju iz koje nedvosmisleno proizilazi da Borac nema dovoljno igrača. Prvo, malo mi je nelagodno da čekam do 4:03, ne znam što im je toliko trebalo, ali sa druge strane moram da se zahvalim ABA ligi što je prihvatila našu argumentaciju i odložila meč 24 sata. Normalno u skladu sa odlukama doktora mi ćemo postupiti kako oni kažu, zaključio je Pantović.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Bez nedoumice na ovom ostrvu bi trebalo da letujete 2023!