PONOSNI NA USPEHE SVIH KATEGORIJA: Tekvondo klub Galeb obeležio kraj sjajne godine

Novosti online

27. 12. 2022. u 12:24

I OVA godina bila je prožeta uspesima srpskog tekvonda, a TK Galeb je podvukao crtu.

ПОНОСНИ НА УСПЕХЕ СВИХ КАТЕГОРИЈА: Теквондо клуб Галеб обележио крај сјајне године

FOTO: TK Galeb

 U berićetnoj godini do medalja u seniorskoj konkurenciji na EP, SP i gran-prijevima osvojeno je čak 11 odličja, za čija su dela najzaslužniji Vanja Stanković, Tijana Bogdanović, Nadica Božanić i Mehdi Hodabaši.

Uz to, mogu se podičiti sa tri zlatne u pionirskoj konkurenciji i još deset u kadetskoj. Kao i da su prema plasmanu juniori, kadeti i seniori bili prvi na rang-listi.

- Važne su te medalje iz mnogo razloga, Mahdi je bio i najbolji takmičar šampionata sveta. Naravno, da bi se osvojilo zlato potrebno je da se osvoji svaka runda, a on je to učinio. Takođe, i Nadica nas je obradovala i to u kategoriji kojom je vladala Milica Đuričić (Mandić), a ako sada i ona zavlada, onda je smena generacija obavljena kako valja - ponosni su iz TK Galeb.

Osim toga, sve je krunisano i priznanjem za trenera Dragana Jovića, koji je na gala ceremoniji u Rijadu proglašen za najboljeg na svetu treći put, a drugu godinu zaredom.

BORBE: Aleksa Marković (pioniri), Anastasija Jerković (pionirke), Sergej Ivanović (kadet), Petra Golić (kadetkinja), Jovan Branković (junior), Petra Ćirović (juniorka), Mahdi Hodabaši (senior), Nadica Božanić (seniorka). FORME: Strahinja Purišić i Petra Cvetković. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda