NISU VIŠE PRIJATELJI: Medvedev se obratio velikom rivalu - "Obojica smo naelektrisani, nikad ne znaš šta može da se desi"

Novosti online

03. 09. 2022. u 11:34

NAJBOLjI teniser sveta Danil Medvedev u osmini finala Ju-Es opena sastaće se sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosom, a uoči derbija te runde grend slema u Njujorku Rus je poručio da nije prijatelj sa narednim rivalom.

НИСУ ВИШЕ ПРИЈАТЕЉИ: Медведев се обратио великом ривалу - Обојица смо наелектрисани, никад не знаш шта може да се деси

FOTO: AP

- Ne smatram da smo prijatelji. Poštujemo jedan drugog mnogo. Nismo imali nekih svađa na terenu, ali to može da se promeni u svakom trenutku. Obojica smo naelektrisani, nikad ne znaš šta može da se desi u budućnosti. Nik je drugačiji od ostalih tenisera na terenu. To je njegov izbor, ja nemam prava da mu sudim - izjavio je Medvedev u Njujorku, a preneo portal Tenis 365.

U međusobnim mečevima Kirjos vodi sa 3:1 protiv Medvedeva, ali je jedini duel na grend slemovima dobio Rus početkom godine na Australijan openu.

- Igrali smo sjajne mečeve. Svi su bili neizvesni. On vodi sa 3:1, ali potrudiću se da budem bolji ovog puta i biće to odličan meč za navijače - rekao je Medvedev.

Rus, koji u Njujorku brani titulu, noćas je u trećem kolu savladao Kineza Jibing Vua sa 6:4, 6:2, 6:2, dok je Kirjos takođe maksimalnim rezultatom bio bolji od Amerikanca Džefrija Džona Volfa sa 6:4, 6:2, 6:3.


BONUS VIDEO: Novak Đoković u društvu Željka Obradovića bodri "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)