"PRESTANITE DA DOVODITE DECU NA MEČEVE": Konor Mekgregor o brutalnosti MMA sporta i plaču Usmanove ćerke (VIDEO)

Novosti online

24. 08. 2022. u 00:00

NAKON što je UFC borac Kamaru Usman u subotu nokautiran u petoj rundi borbe, pojavile su se vesti i video-snimci njegove ćerke kako šokirana viđenim plače, ne dopuštajući nikome da joj se približi i smiri. Bio je to vrlo srceparajući trenutak koji je komentarisao i Konor Mekgregor, savetujući borcima da prestanu da dovode porodice, a pogotovo decu na borilačke događaje.

ПРЕСТАНИТЕ ДА ДОВОДИТЕ ДЕЦУ НА МЕЧЕВЕ: Конор Мекгрегор о бруталности ММА спорта и плачу Усманове ћерке (ВИДЕО)

Foto: AP

Na UFC 278 Leon Edvards se popeo na tron velter kategorije nokautiravši Kamarua Usmana u poslednjoj rundi, svega 50 sekundi pre kraja borbe. Osim u kavezu, Usman je napravio još jednu veliku grešku: doveo je maloletnu decu na borbu.

Nakon što je ćerka videla šta se dogodilo u oktagonu, ostala je šokirana. Pojavio se i video-snimak koji je vrlo težak za gledanje, a sigurno je kako takve stvari deci u tom uzrastu ostavljaju velike traume.

 

A to je prokomentarisao i čuveni Konor Mekgregor.

- Ovo me je veoma pogodilo. Ne preporučujem da dovodite porodicu na borbe. Pogotovo ne decu, ovo je drugačija vrsta sporta. Bio sam sa obe strane i mislim da je najbolje na tu misiju ići sam. Videćete porodicu posle borbe - zaključio je Mekgregor.

BONUS VIDEO: Velika gužva na Autokomandi pred meč Zvezda - Makabi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)