"BLIŽI SE DAN MOJE SMRTI": Majk Tajson zabrinuo izjavom, pa održao važnu lekciju o novcu

Novosti online

21. 07. 2022. u 09:26

IAKO je u penziji već dugo vremena, jedan od najboljih boksera svih vremena Majk Tajson i dalje je jedan od najpopularnijih ljudi u svetu sporta.

БЛИЖИ СЕ ДАН МОЈЕ СМРТИ: Мајк Тајсон забринуо изјавом, па одржао важну лекцију о новцу

FOTO: EPA

Ovog puta u fokusu javnosti je njegova izjava iz podkasta "Hotboksin", čiji je inače domaćin.


- Svi ćemo, naravno, jednog dana umreti. U zadnje vreme često pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na licu koje pre nisam video. Kažem sam sebi da sam blizu kraja, da ću vrlo skoro umreti - započeo je u tmurnom tonu popularni Gvozdeni.

Tajson je potom izjavio da novac ne čini ljude srećnima.

- J***š novac. Ništa mi ne znači. Uvek kažem ljudima koji misle da će ih novac usrećiti kako je to laž. Kad imaš novaca, ne možeš očekivati da te neko voli. Kako će ti neko iskreno priznati ljubav kada imaš 500 milijardi dolara? - izjavio je bivši neprikosnoveni svetski šampion.


Majk je izjavio da je novac samo iluzija osećaja sigurnosti.

- On vam samo daje lažan osećaj sigurnosti. Misliš da ti se ništa ne može dogoditi. Ne veruješ da banke mogu propasti. Veruješ da si nepobediv kad imaš puno novaca, ali sve je to laž. Zato uvek kažem kako je to iluzija - zaključio je Tajson.

 


Podsetimo, Majk Tajson je 2003. godine proglasio bankrot, uprkos zaradi od 200 miliona dolara samo od boksa. Ali se nakon toga preusmerio na uzgajanje kanabisa u medicinske svrhe od čega mesečno zarađuje između 500.000 i milion dolara.


BONUS VIDEO: Ko je Dmitrij Bivol?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu