KAO DA SU DEMONI UŠLI U NJEGA: Kanelo najprostije moguće izvređao protivnika

Novosti online

04. 07. 2022. u 22:17

BOKSERSKI spektakl između Kanela Alvareza i Genadija Golovkina održaće se 17. avgusta ove godine. Ovoj meč predstavlja jedno od najvećih rivalstava današnjice. Prvi meč je završen nerešenim ishodom, u drugom je slavio Kanelo, ali u obe borbe odluka sudija bila je prilično kontroverzna. A sada je na redu "konačni obračun".

КАО ДА СУ ДЕМОНИ УШЛИ У ЊЕГА: Канело најпростије могуће извређао противника

Twitter / Printskrin / Mirror Fighting

Izgleda da meksička  senzacija, Saul "Kanelo" Alvarez trilogiju protiv Golovkina i dalje smatra velikim ličnim obračunom.

Iako su prve dve borbe održane u srednjoj kategoriji, Kazahstanac, koji drži IFB, IBO, VBA titule u srednjoj diviziji, "podignuće" se u super srednju težinsku klasu i izazvati Kanela za titulu šampiona u toj kategoriji.

Iako je već neko vreme prošlo od njihovog posljednjeg susreta, tačnije četiri godine, čini se da je za to vreme animozitet samo rastao, strasti se očigledno nisu ni približno smirivale. Meksikanac je nedavno izjavio da popularni "GGG" sve vreme priča loše o njemu, ali ruku na srce, ni on njemu nije ostao dužan.

- On je je*** ološ. On nije iskren, pretvara se da je dobra osoba ali nije. On sve vreme priča toliko sr*** o meni. Kaže kako poštuje mene i moju karijeru, onda sledeći put kaže kako sam sramotan borac, da sam sramota za meksički boks. Mrzim tog čoveka zbog toga - rekao je Kanelo.


Ovo je već drugi put u kratkom vremenskom roku da Meksikanac vređa svog suparnika, ali nikad nije bilo toliko žestoko kao sada.

BONUS VIDEO: Ko je Dmitrij Bivol?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024