"ОВО ЈЕ ЗА МЕНЕ ЛИЧНО": Напето на сучељавању Канела и Головкина пред трећи меч (ВИДЕО)

Novosti online

25. 06. 2022. у 23:30

СИНОЋ је одржана прес конференција за новинаре поводом трилогије између Канела Алвареза и Генадија Головкина. Канело није штедео свог дугогодишњег ривала, те се обрушио на њега у неколико наврата пре самог сучељавања. Све у свему, напетост се синоћ могла резати ножем. Мексиканцу ће ово бити прва борба након недавног пораза од Дмитрија Бивола при нападу на његов појас полутешке категорије, док је Казахстанац своју последњу борбу одрадио пре нешто мало више од два месеца против Риоте Мурате.

ОВО ЈЕ ЗА МЕНЕ ЛИЧНО: Напето на сучељавању Канела и Головкина пред трећи меч (ВИДЕО)

ФОТО: ЕПА

Овој меч представља једно од највећих ривалстава данашњице. Први меч је завршен нерешеним исходом, у другом је славио Канело, али у обе борбе одлука судија била је прилично контроверзна. Сада је на раду "коначни обрачун" који ће се десити 17. септембра ове године.


Мексиканац је испрозивао Головника да није истао особа пред медијима и у стварности.

- Ово је за мене лично. Ја се не претварам да сам нека друга особа док причам за медије, и не причам једно у приватности, па сада пред камерама нешто сасвим друго. Ово је за мене лично због разних ствари које је изговорио. И зато не могу дочекати да уђемо у ринг. Он је подвојена личност - рекао је Канело.


Један од најбољих боксера данашњице није бирао речи када је говорио о свом великом ривалу.

- Он се пред камерама претвара да је пристојан момак, а заправо је фолирант. Он се претвара да је добрица и говори ствари као што су "Ја сам тражим борбу и срећан сам". А онда неком другом приликом говори глупости. Али, тако је како је. Буди човек и стани иза својих ријечи - строго је критизирао Головкина, а након тога је уследило и напето сучељавање.

 Канело и Головкин су се до сада срели у два наврата. Pрви пут је борба завршена нерешено, док је други пут победа припала Мексиканцу. Многи боксерски стручњаци сматрају да је Головкин "опљачкан" у првом мечу, а одлука судије из реванша била је такође прилично дискутабилна. За ове четири године од њихове последње борбе, Головкин је одрадио четири. Многи сматрају да се види пад форме сада 40-годишњег Казахстанца, а њему се дају много мање шансе за победу него у претходним мечевима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НОВАК У ЗАГРЉАЈУ ЈЕЦИНЕ СУПАРНИЦЕ: Због овог сусрета горе мреже - Сан се данас остварио (ФОТО)