UŠAO UZ PESMU SA KOSOVA PA OSVOJIO EVROPU: Nikola Drobnjak "Sada želim da pokorim svetski tron"

Novosti online

04. 06. 2022. u 12:02

KIK-BOKSER Nikola Drobnjak rekao je, nakon što je u Zvorniku savladao Makedonca Dimitrija Gjorgjieva i osvojio titulu VAKO PRO šampiona Evrope, jer se za takve pobede živi, te da je pobedio prvaka Evrope i sveta u dve kategorije.

УШАО УЗ ПЕСМУ СА КОСОВА ПА ОСВОЈИО ЕВРОПУ:  Никола Дробњак Сада желим да покорим светски трон

FOTO: Arena fight night

Kik-bokser se zahvalio organizatorima i izjavio da mu je ovo bio meč života.


- Znam kakve ''topove'' imam u rukama, a on je na nogama izdržao sve moje udarce, što govori o njegovoj snazi. Hvala svim prijateljima koji su pomogli organizaciju ovog takmičenja, pa sam ja na miru mogao da se spremim za meč života - rekao je Drobnjak.

Momak iz Republike Srpske, koji je u ring ušao uz pesmu "Crven cvete", koja peva o Kosovu i Metohiji, otkrio je da pre meča nije bilo basa sve kako je zamislio.

- Pre četiri-pet dana sam imao temperaturu, bio sam pod antibioticima. Samo nekoliko mojih najbližih ljudi su znali kroz šta sam prošao da bih ovde zablistao, ostvario svoj san o kojem maštam od 24. godine kada sam počeo da treniram. Sada sam prvak Evrope, ali se tu ne zaustavljam. Hoću da budem prvi na svetskoj rang-listi u svojoj kategoriji koja broji 150 boraca širom sveta - zaključio je Drobnjak.


BONUS VIDEO: Čarke u Pioniru, Trifunović isključen

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja