BLAHOVIČ PORUČIO RAKIĆU: "Moje telo je bilo čvršće od tvog"

Novosti online

16. 05. 2022. u 14:10

SRPSKI UFC borac Aleksandar Rakić u subotu je doživeo poraz od bivšeg šampiona Jana Blahoviča iz Poljske na "Fajt najt" večeri u Las Vegasu.

БЛАХОВИЧ ПОРУЧИО РАКИЋУ: Моје тело је било чвршће од твог

Foto: Printskrin

Puno je upitnika bilo oko Blahoviča, nakon što je prošle godine glatko izgubio od Glovera Tekseire. Poljak je pružio jako loše izdanje i ostao je bez UFC titule u poluteškoj kategoriji.

Uzevši u obzir da mu je 39 godina i da je pretrpeo neke nezgodne povrede pripremajući se za Rakića, mnogi su sumnjali da Poljak može pobediti znatno mlađeg i gladnijeg izazivača.

Ipak, mnogi će na neki način pokušati osporiti ovaj trijumf, jer nije se radilo o klasičnoj pobedi. Rakićevo koleno bilo je načeto povredom koja mu se dogodila pre tri nedelje u trening kampu, a srpski borac očigledno je pogrešio nastupivši s kolenom koje nije bilo u najboljem stanju. Prema Blahovičevim rečima pobeda je čista.

- Ja sam borac i ratnik. Svakako je bolje pobediti nokautom, ali moje telo bilo je čvršće. To je to, kraj priče. Bio sam spreman za treću, četvrtu i petu rundu, a on nije - zaključio je Poljak.


Naš borac je poručio da je ovo je nezavršena priča između njih dvojice i da se nada da će im UFC pružiti revanš.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere