TOM BREJDI ZATEČEN: Ovo nije doživeo još od kad su Srbija i Crna Gora bile jedna država (VIDEO)

Novosti online

20. 12. 2021. u 10:23

NFL je dočekao nešto što se ne dešava često.

ТОМ БРЕЈДИ ЗАТЕЧЕН: Ово није доживео још од кад су Србија и Црна Гора биле једна држава (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Tek treći put u karijeri čuveni kvoterbek Tom Brejdi nije uspeo da odvede ekipu za koju nastupa ni do jednog jedinog poena na meču.

Njegovi Tampa Bej Bakanirsi su izgubili od Nju Orleans Sejnta sa 0:9, a tri fild-gol šuta Breta Mejhera označili su da aktuelni šampioni, za koje Brejdi nastupa, još uvek nisu obezbedili učešće u predstojećem plej-ofu.

Legendarni 44-godišnji organizator igre Bakanirsa je dvaput bacio loptu u naručje rivala, četiri puta je bio oboren a da loptu nije ni bacio, pa je ostao bez poena prvi put od 2006, godine u koju su Srbija i Crna Gora ušle kao zajednička država, a iz nje izašle razdvojene.

Pomenuti sedmostruki osvajač Superboula minulog vikenda je u pobedi nad Bafalom posle produžetka došao do jubilarnog 700. tačdaun dodavanja u karijeri, ali sada ne samo da nije nastavio niz, već je ostao bez povređenih saigrača: pehove su doživeli trkač Leonard Furnet i hvatači Kris Gudvin i Majk Evans.

Bakanirsi imaju šanse da u nedelju pobedom nad Karolina Pantersima obezbede divizijsku titulu i plasiraju se u NFL plej-of.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIN PRVAK TURSKE: Slobodan Kovač i bankari” zaključali šampionsku krunu