ZVEZDA RAZBILA BLED: Crveno-beli hokejaši ubedljivi

Novosti online

12. 12. 2021. u 15:00

Hokejaši Crvene zvezde dočekali su danas ekipu Bleda u okviru 2. kola druge faze regionalnog takmičenja. Crveno-beli oklopnici su opravdali ulogu favorita i zabeležili svoju prvu pobedu u ovoj fazi takmičenja 8:2 (1:0, 4:2, 3:0) .

ЗВЕЗДА РАЗБИЛА БЛЕД: Црвено-бели хокејаши убедљиви

Foto: HK Crvena zvezda

Prva trećina protekla je u blagoj dominaciji Zvezdinih hokejaša koji su tek u poslednjem minutu ovog perioda uspeli da pronađu put do mreže gostiju. Pavle Podunavac je smestio pak u mrežu Marka Justina za 1:0 (asistencija Leštarić – Dragović).

U drugom periodu Zvezda je krenula furiozno, ali nikako nije uspevala da smesti pločicu u mrežu gostiju. I kako to obično biva, kada ne iskoristite svoje prlike, stigne vas kazna. Gosti su iz ničega uspeli da dođu do izjednačenja (1:1) preko Roka Jakopiča. Ipak, dobru igru crveno-beli su krunisali kanonadom golova u nastavku ovog perioda. Zvezdu je ponovo u vođstvo doveo Igor Mitrović (asistencija Janković – Podunavac), a na 3:1 povisio je Uglješa Novaković (asistencija Dragović – Leštarić).

Nastavila je Zvezda sa opsadom gola gostiju, pa je Robert Sabadoš povisio na 4:1. Da tu ne bude kraj Zvezdinih golova u ovoj treći, pobrinuo se Novaković Uglješa koji je svojim drugim golom done prednost crveno-belima od 5:1 (asistencija Dragović – Podunavac). Do kraja ovog dela igre gosti su uspeli da postignu još jedan pogodak preko Rožle Bohinca i tako smanje na 5:2.

Zvezda je nastavila da rešeta mrežu gostiju i u trećem periodu. Na 6:2 povisio je Robert Sabadoš (asistencija Dragović – Novaković), a na 7:2 povisio je Relja Jovanović (asistencija Kravljanac). Konačnih 8:2 delo je Marka Mladenovića (asistencija Španjević).

Crvena zvezda: Ranković, Bodiš, Dragović (4 as), Leštarić (2 as), Novaković 2 (1 as), Podunavac 1 (1 as), Sabadoš 2, Janković (1 as), Mitrović 1, Mladenović 1, Španjević (1 as), Cvik, Anić, Jovanović 1, Kravljanac (1 as), Stojanović, Vuković, Milošević. Trener: Bera

Bled: Justin, Ferčej, Bohinc 1, Jakopič 1 (1 as), Svete Mićić, Tišlar, J. Vilman, Arh, Rozman, Sodja Zalokar, B. Vilman, Zupan, J. Borse, T. Borse. Trenr: Tusek 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)