DOČEK PARAOLIMPIJACA U SKUPŠTINI GRADA: "Vi ste ponos Srbije!"

G. K.

09. 09. 2021. u 22:23

SVEČANO je bilo u Skupštini grada, gde je organizovan prijem za srpske paraolimpijce, koji su se sa nedavno završenih POI u Tokiju vratili sa šest osvojenih medalja u prtljagu (dve zlatne, tri srebrne i jednom bronzanom).

ДОЧЕК ПАРАОЛИМПИЈАЦА У СКУПШТИНИ ГРАДА: Ви сте понос Србије!

FOTO: Skupština grada

Heroje nacije i članove njihovih stručnih štabova pozdravili su gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, ambasador EU u Srbiji Emanuel Žofre, kao i predsednik OKS Božidar Maljković.

- Vi ste primer čovečanstvu, ovoj zemlji i gradu koliko čovek sa čvrstim karakterom, željom i voljom pokazuje prave vrednosti koje ljudi imaju. Bez toga ne biste mogli ni da učestvujete i postignete ove rezultate. Lično sam ponosan na vas, a verujem da su i ceo Beograd i Srbija. Hvala vam i želim vam još mnogo uspeha - rekao je Radojičić.

Dvostruki olimpijski šampion u parastreljaštvu Dragan Ristić zahvalio se na podršci koju su on i njegove kolege imali na putu do uspeha.

- Čestitao bih prvo mojim kolegama na velikoj borbenosti i rezultatima. Hvala celoj Srbiji, ministarstvu i POKS što nam pomažu jer bez njih ne bismo došli do ovoga. Potrudićemo se da se iz Francuske vratimo sa još više medalja.

Podsetimo, sem Ristića, u Tokiju su srebrna odličja osvojili strelci Laslo Šuranji, Zdravko Savanović i atletičar Željko Dimitrijević, dok su se bronzom u ekipnoj konkurenciji okitile stonoteniserke Borislava Perić Ranković i Nada Matić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)