NOVAKOV PROTIVNIK NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Igram protiv najboljeg tenisera u istoriji, ovo što mi se događa neću nikad zaboraviti

Novosti online

22. 07. 2021. u 16:12

NOVAK Đoković će u prvom kolu Olimpijskih igara odmeriti snage sa Ugom Delijenom, teniserom iz Bolivije koji nije mogao da sakrije oduševljenje što se na startu takmičenja sastaje sa najboljim na ATP listi.

НОВАКОВ ПРОТИВНИК НЕ КРИЈЕ ОДУШЕВЉЕЊЕ: Играм против најбољег тенисера у историји, ово што ми се догађа нећу никад заборавити

Foto: AP

Mnogi ne bi bili zadovoljni žrebom, ali tako ne misli 139. teniser planete.

- Neki kažu da je 'loša sreća' to što sam u prvom kolu za protivnika dobio prvog tenisera sveta. Razmislio sam i sada kažem, na OI sam došao u poslednjem trenutku kada nisam ni pomislio da ću uopšte učestvovati, i ispostavilo se da sada ispunjavam svoj maksimalni san! - napisao je Delijen na Tviter nalogu i dodao:

Ugo Delijen: Igram protiv najboljeg tenisera u istoriji, hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu

- Ovo što mi se događa nikada u životu neću zaboraviti! Hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu. U slučaju da je nešto nedostajalo to bi zaista bilo ludo, igram protiv najboljeg na svetu, jednog od najboljih u istoriji, za mene najboljeg i u budućoj istoriji tenisa i to u njegovom najboljem trenutku - istakao je Bolivijac i postaio pitanje:

- Vraćam se sad na početak i pitam vas: 'Da li je to loša sreća?'. Za mene je to najbolji san mog života! I najlepše od svega je videti zastavu svoje zemlje ovde. Takmičiti se i deliti život sa najboljim sportistima sveta - zaključio je Delijen.

Đoković i Delijen će na Centralni teren Arijake izaći su subotu 24. jula. Njihov meč četvrti je na programu, posle duela Zarina Dijas - Barbora Krejčikova.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a