DOBRE VESTI PRED FINALE: Zvezda računa na Voldena

V. P.

14. 05. 2021. u 20:34

NEPOSREDNO po završetku treće utakmice polufinalne plej-of serije sa Igokeom, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić više je govorio o fizičkom stanju Korija Voldena nego o očekivanjima u finalnom sudaru sa ekipom Budućnosti.

ДОБРЕ ВЕСТИ ПРЕД ФИНАЛЕ: Звезда рачуна на Волдена

Kori Volden Foto N. Paraušić

Amerikanac je u tom meču ponovo osetio bol u leđima, zbog čega je prethodno bez treninga igrao polufinalne utakmice.

Prema poslednjim informacijama, trebalo bi da bude na raspolaganju Radonjiću za prvi finalni meč sa Podgoričanima, u nedelju u hali "Aleksandar Nikolić" (18.30). Naravno, ukoliko ne dođe do pogoršanja trenutnog stanja, što nije redak slučaj sa povredama te vrste. Sasvim je izvesno da crveno-beli ne mogu da računaju na Voldena u najboljem izdanju, kao i tokom polufinalnih duela sa Igokeom.

U duelima sa izuzetno snažnom i kvalitetnom centarskom linijom Budućnosti, od velikog značaja bilo bi prisustvo Marka Jagodića Kuridže, koji je van pogona od povrede mišića u ligaškom susretu sa Igokeom, 11. aprila. Iskusni krilni centar vratio se u trenažni proces i mogao bi da bude u sastavu za prvu utakmicu sa crnogorskim timom. Odluka o tome biće doneta nekoliko sati pre izlaska na teren, odnosno do poslednjeg roka za prijavu igrača.

POUKE IZ PROŠLOSTI

Trener Budućnosti Dejan Milojević veruje da se neće ponoviti incidenti iz prethodnih finalnih okršaja sa Zvezdom.

- Mislim da su i Zvezda i Budućnost dovoljno pametni da vide da ono što se događalo pre nekoliko godina ne bi trebalo da se dešava na sportskim terenima. Bilo bi stvarno glupo da se ne nauči na takvim greškama. Ne očekujem takvu situaciju - rekao je Milojević pred put u Beograd.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju