DŽEJMS OTKRIO SUKOB SA ITUDISOM: Nisam se suočio sa njim kao košarkaš, već kao pojedinac

Novosti online

24. 04. 2021. u 14:28

DOSKORAŠNjI košarkaš CSKA, sada član Bruklin Netsa otkrio je da je njegov sukob sa trenerom Dimitrisom Itudisom bio lične prirode, te da nema veze sa dešavanjima na parketu.

ЏЕЈМС ОТКРИО СУКОБ СА ИТУДИСОМ: Нисам се суочио са њим као кошаркаш, већ као појединац

Foto: Evroliga

Sjajni plejmejker je pravio ispade tokom sezone, pa je često bio suspendovan. Na kraju je odlučio da prekine saradnju sa moskovskim velikanom i kao slobodan igrač karijeru nastavi u NBA ligi.

- Kada je o Itudisu reč, neke stvari su se dogodile u mom privatnom životu, situacija se nije razvijala onako kako sam zamišljao. Postojao je sukob mišljenja. Nisam se suočio sa njim kao košarkaš, već kao pojedinac. Mi smo dva čoveka koja su imala sukob van košarkaškog terena - rekao je Džejms.

Podsećamo, odnosi Amerikanca sa upravom kluba nepovratno su narušeni kada nije dobio dozvolu da putuje u SAD zbog smrtnog slučaja u porodici.

Džejms je u noći između petka i subote debitovao u dresu Netsa u najjačoj ligi na svetu. On je u pobedi Bruklina nad Bostonom (109:104) meč završio sa osam poena, dva skoka i isto toliko ukdarenih lopti. Ovo mu je bio prvi meč u NBA ligi od 2018. godine.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)