RADONJIĆ: Protiv Krke da odigramo sa velikom energijom

Novosti online

19. 04. 2021. u 17:58

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da njegov tim protiv Krke mora da pokaže veliku energiju i borbenost.

РАДОЊИЋ: Против Крке да одиграмо са великом енергијом

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

Crveno-beli sutra od 18.30 sati u Novom Mestu igraju protiv domaćeg tima zaostali meč 18. kola ABA lige, a meč ima veliki rezultatski značaj za obe ekipe, za crveno-bele u pogledu plasmana na vrhu tabele, dok Krka trenutno zauzima 12. mesto.

"Očekuje nas još jedan meč u Sloveniji u rasponu od 48 sati, nakon Ljubljane imamo utakmicu u Novom Mestu protiv ekipe Krke kojoj je svaki meč od izuzetne važnosti. Sigurno da će izaći na teren sa velikom motivacijom da izbore opstanak u ABA ligi. Mi zato moramo pre svega dobro pripremiti i onda i odigrati meč sa velikom energijom i borbenošću, svesni činjenice da smo u Novom Mestu imali dosta loših iskustava što nas dodatno upozorava pred ovaj meč", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prvotimac Marko Simonović istakao je da je ekipa Krke ove sezone pokazala da može da odigra dobre utakmice protiv svih timova u ABA ligi, posebno na svom parketu i bez obzira na ime i kvalitet rivala.

"Nalaze se u borbi za opstanak i svaki meč im je sada jako bitan. Zbog svega moramo da odigramo maksimalno ovu utakmicu boreći se za svaku loptu i uz veliku energiju“, rekao je jedan od najiskusnijih prvotimaca crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)