NA DOBRO SE LAKO NAVIKNETE: Jokić o igranju sa Dončićem u istom timu

Novosti online

07. 03. 2021. u 19:53

DVa najbolja srpska košarkaša, Nikola Jokić i Luka Dončić, drugu godinu zaredom igraće sa Lebronom Džejmsom u ekipi na utakmici svih zvezda u NBA ligi, a centar Nagetsa i orlova odgovorio je na pitanje da li bi mogao da češće igra sa bekom Mevsa i reprezentacije Slovenije.

НА ДОБРО СЕ ЛАКО НАВИКНЕТЕ: Јокић о игрању са Дончићем у истом тиму

Foto: EPA

- Sa Dončićem sam igrao prošle godine. Znate kako, na dobro se lako naviknete, mislim da ne bi bio problem, ali... -  rekao je Jokić na pitanje novinara Sputnjika.

Somborac nije smeo da ide dalje jer je u NBA ligi zabranjeno da se javno poziva na igranje sa protivničkim košarkašima, te je stao na vreme kako ne bi dobio kaznu.

Sličan odgovor dao je i Luka Dončić pre nekoliko meseci kada su ga pitali za saradnju sa Jokićem.

- Ne mogu ja ništa da trejdujem. To nije moj posao i ne bih ga trejdovao, ali ako Jokara hoće neka dođe u Dalas.

Jokić je izjavio i kako vreme provodi sa suprugom i sa bratom sa kojima igra karte, a prethodne noći gledao je UFC na kom su učestvovali srpski MMA borci Uroš Medić i Aleksandar Rakić.

Obojica su ostvarili pobede i Jokiću je veoma drago zbog toga.

- Medića nismo stigli, a Rakića jesmo. Zver je momak, kako izgleda i pojavom deluje jako, moćno, prvi put sam ga gledao. Obično brat to prati malo bolje, zanimljiv je sport, drago mi je da imamo naše predstavnike u sportu koji je u uzlaznoj putanji - kazao je srpski košarkaš za Sputnjik na konferenciji za medije.

Ol-star utakmica na programu je u noći između nedelje i ponedeljka u 02.00.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)