JOKIĆEVA SKROMNA IZJAVA O DOMINACIJI: Možda samo nekada imam dodavanje koje donese malu prednost onome koji dobija loptu (VIDEO)

Novosti online

28. 02. 2021. u 08:36

NIKOLA Jokić imao je novi tripl-dabl u pobedi Denvera nad Oklahomom, posle čega je skromno govorio o svom učinku.

ЈОКИЋЕВА СКРОМНА ИЗЈАВА О ДОМИНАЦИЈИ: Можда само некада имам додавање које донесе малу предност ономе који добија лопту (ВИДЕО)

Foto: AP

Trijumf ekipe mu je iznad svega, o statistici ne razmišlja, pa mu je bilo neprijatno pitanje o dominaciji u dodavanjima u NBA ligi.

“Ne znam, da li ja dominiram u dodavanjima? Reč ‘dominacija’… Nekoliko momaka stvarno dominira ovom igrom… Da li ja dominiram u dodavanjima? Ne mislim tako. Možda samo nekada imam dodavanje koje donese malu prednost onome koji dobija loptu”, rekao je Jokić.

Bilo je i reči o tome kako je ranije doživljavao tripl-dabl učinak.

“Kada sam bio mlađi… Došao sam iz Evrope gde to možda nije toliko uobičajeno i gde nisam razmišljao mnogo o tome. Sada mislim da to činim češće jer mogu da postignem dosta koševa… Ne znam, to je samo moj stil igre, volim da delim lopte, volim da igram zajednički. Danas smo se svi zabavili i bilo je lakše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice